Prenočišča

VILLA ANA

Apartmaji, sobe, prenočišča Radenci

Prihajate v poseben kraj, kraj, kjer zdraviliški turizem deluje že od davnega leta 1881, kraj, ki je tako povezan s »svojo« mineralno vodo, da je bil pred letom 1869, ko so jo začeli črpati, popolnoma nepomembna vas tudi v primerjavi z majhnimi okoliškimi vasicami in se je po nekaterih virih imenovala Radin, po drugih Radenci.

Več na: Vila Anna

POČITNIŠKA HIŠA NA OFF

Klimatizirana nastanitev NA OFF s teraso se nahaja v Radencih, 2,4 km od Term Radenci. Ponuja brezplačno zasebno parkirišče.

Počitniška hiška nudi 1 spalnico, satelitsko TV z ravnim zaslonom, opremljeno kuhinjo s pomivalnim strojem in z mikrovalovno pečico ter 1 kopalnico s prho.

Okolica je priljubljena za pohodništvo.

Več na: Počitniška hiša NA OFF

ZDRAVILIŠČE RADENCI

Skoraj stoletje in pol zdraviliške tradicije in izkušenj na področju zdravljenja srčnih obolenj, termalni bazeni in prijazno osebje, ki se vam bo posvetilo z vsem srcem – to je le nekaj dobrih razlogov za obisk Zdravilišča Radenci. Prištejte še dvesto petdeset sončnih dni v letu in seveda legendarno mineralno vodo, ki si jo natočite neposredno ob izviru ali v njenih mehurčkih uživate v kopelih, in že je pred vami oddih, ob katerem vam bo zaigralo srce!

Več na: Zdravilišče Radenci

Apartma na hüti

Apartma na hüti se nahaja v bližini hotela Radin in Zdravilišča Radenci (gostje Apartmaja na hüti imajo 20% popust). Narava nas razvaja s prečudovitimi polji in prelepim gozdom, za katerim se skriva živalski vrt Sikalu ZOO (gostje Apartmaja na hüti imajo 10% popust). Apartma se nahaja v bližini športnih in otroških igrišč, ter Golf igrišča z devetimi luknjami in možnostjo igranja Footgolfa (gostje Apartmaja na hüti imajo 10% popust). Možen je najem koles za raziskovanje skritih poti ob reki Muri in uživanje v kolesarskih poteh, ki vodijo po gozdnih poteh ob strugi reke Mure. Za ljubitelje voda je poskrbljeno z "raftingom" po reki Muri.

Več na: Apartma na hüti

126843208_186281789821032_4516812881720597722_o

YOUTH HOSTEL RADENCI

Hostel Radenci se nahaja sredi neokrnjene narave med ravnicami na levem bregu reke Mure in vinorodnimi področji na desnem bregu. Reka Mura nudi možnosti za rafting ter vožnjo s kajaki in kanuji. Nedaleč stran se nahaja Krajinski park Goričko. Obiščete lahko številne učne poti. Na voljo so kolesarske poti, za ljubitelje jahanja pa je v bližini konjeniški klub (2km).

V neposredni bližini hostla se nahajajo športne površine in objekti ter prostori za piknike in sprehode ter rekreacijo. Hostel Radenci se nahaja v zdraviliškem kraju Radenci, blizu avtobusne postaje. V tem delu Slovenije je zelo razvit zdraviliški in kmečki turizem. V zdravilišču Radenci, ki leži ne daleč stran od hostla, se nahajajo odprti in zaprti bazeni s termalno vodo ter več vrst savn.

Hostel deluje v sklopu SŠGT Radenci, ki izobražuje za poklice v gostinstvu in turizmu, zato sprejme tudi večje skupine, ki jim organizira izlete.

V sobah je brezžični dostop do interneta. Kuhinja obratuje med delavniki, v ostalih dneh po dogovoru. Hrana je izvrstna, kosila so delno samopostrežna (juha in solate). Gostom so na voljo tudi fitness, multimedijske učilnice za večje in manjše skupine ter večnamenska dvorana z odrom.

Več na: Hostel Radenci

ad apartmaji1

AD RADENCI

Radenci so razpotegnjeno mestno naselje, pomembno turistično središče in mesto treh src. Radenci so tam, kjer se z vinsko trto porasle Slovenske gorice srečajo z reko Muro, kjer ravninski del mesta prehaja v gričevnato pokrajino Kapelskih goric. Apartmaji AD Radenci ponujajo namestitev s štirimi zvezdicami v središču kraja, ki se je razvil ob bogatih izvirih mineralne vode, v zeleni pokrajini žitnih polj in vinorodnih gričev ob reki Muri z njenimi logi in mrtvicami.

Radenci so tipičen kraj panonskega sveta. Na razdaljah, ki jih je mogoče obvladati kar s kolesom, s svojo pokrajinsko razgibanostjo ponujajo izjemno raznolike razglede.

Po kraju so urejene kolesarske poti za krajše in daljše ture različnih zahtevnosti. V Radencih lahko na številnih prelepih poteh uživajo pohodniki, za ljubitelje tenisa so urejena peščena igrišča in dvorana, golfisti pa imajo na voljo igrišče z 9 luknjami. Terme Radenci so od namestitve oddaljene 7 minut peš.

Več na: AC Radenci

INFO KIOSK
Skip to content