Prenočišča

VILLA ANA

Apartmaji, sobe, prenočišča Radenci

Prihajate v poseben kraj, kraj, kjer zdraviliški turizem deluje že od davnega leta 1881, kraj, ki je tako povezan s »svojo« mineralno vodo, da je bil pred letom 1869, ko so jo začeli črpati, popolnoma nepomembna vas tudi v primerjavi z majhnimi okoliškimi vasicami in se je po nekaterih virih imenovala Radin, po drugih Radinci.

Več na: Vila Anna

PRENOČIŠČA KUPLEN

Nudimo vam prenočišča na lepi lokaciji ob parku v središču Radenec. Od termalnega kopališča smo oddaljeni 200m

Več na: Kuplen

YOUTH HOSTEL RADENCI

Hostel Radenci se nahaja sredi neokrnjene narave med ravnicami na levem bregu reke Mure in vinorodnimi področji na desnem bregu. Reka Mura nudi možnosti za rafting ter vožnjo s kajaki in kanuji. Nedaleč stran se nahaja Krajinski park Goričko. Obiščete lahko številne učne poti. Na voljo so kolesarske poti, za ljubitelje jahanja pa je v bližini konjeniški klub (2km).

V neposredni bližini hostla se nahajajo športne površine in objekti ter prostori za piknike in sprehode ter rekreacijo. Hostel Radenci se nahaja v zdraviliškem kraju Radenci, blizu avtobusne postaje. V tem delu Slovenije je zelo razvit zdraviliški in kmečki turizem. V zdravilišču Radenci, ki leži ne daleč stran od hostla, se nahajajo odprti in zaprti bazeni s termalno vodo ter več vrst savn.

Hostel deluje v sklopu SŠGT Radenci, ki izobražuje za poklice v gostinstvu in turizmu, zato sprejme tudi večje skupine, ki jim organizira izlete.

V sobah je brezžični dostop do interneta. Kuhinja obratuje med delavniki, v ostalih dneh po dogovoru. Hrana je izvrstna, kosila so delno samopostrežna (juha in solate). Gostom so na voljo tudi fitness, multimedijske učilnice za večje in manjše skupine ter večnamenska dvorana z odrom.

Več na: Hostel Radenci

ZDRAVILIŠČE RADENCI

Skoraj stoletje in pol zdraviliške tradicije in izkušenj na področju zdravljenja srčnih obolenj, termalni bazeni in prijazno osebje, ki se vam bo posvetilo z vsem srcem – to je le nekaj dobrih razlogov za obisk Zdravilišča Radenci. Prištejte še dvesto petdeset sončnih dni v letu in seveda legendarno mineralno vodo, ki si jo natočite neposredno ob izviru ali v njenih mehurčkih uživate v kopelih, in že je pred vami oddih, ob katerem vam bo zaigralo srce!

Več na: Zdravilišče Radenci

AD RADENCI

Nastanitev Apartments AD Radenci se nahaja v Radencih. Ponuja skupen vrt, ter apartmaje z brezplačnim WiFi in balkonom z vrtnim pohištvom ter pogledom na okolico.

Vsi apartmaji vključujejo 1 spalnico, 1 kopalnico s prho in sušilcem za lase ter bivalni prostor s kabelsko televizijo z ravnim zaslonom, prostorom za sedenje in jedilno mizo. Nekatere enote nudijo še kuhinjo s kuhalno ploščo in hladilnikom. Za posteljnino in brisače je poskrbljeno.

V sklopu nastanitve je na voljo brezplačno parkirišče. Do restavracije, kavarne in trgovine z živili se sprehodite v 10 min.

Več na: AC Radenci

APARTMA KOBILŠČAK

Apartma se nahaja v mirnem naselju v Kapelskih goricah, jugozahodno od Radenec, na slemenu Kobilščaka (311m). Če želite miren oddih, vstran od vsakdanjega vrveža, je to pravi kraj za vas.

Več na: Apartma Kobilščak

PRENOČIŠČA MOHOR

Uživajte prijetno družbo domačinov na več načinov.

Uživajte prijetno družbo domačinov na več načinov. Ali tako, da pri njih prenočite, ali pa tako, da se v bistroju osvežite.

Več na: Mohor prenočišča

POČITNIŠKA HIŠA NA OFF

Klimatizirana nastanitev NA OFF s teraso se nahaja v Radencih, 2,4 km od Term Radenci. Ponuja brezplačno zasebno parkirišče.

Počitniška hiška nudi 1 spalnico, satelitsko TV z ravnim zaslonom, opremljeno kuhinjo s pomivalnim strojem in z mikrovalovno pečico ter 1 kopalnico s prho.

Okolica je priljubljena za pohodništvo.

Več na: Počitniška hiša NA OFF

INFO KIOSK